BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Tuesday, May 1, 2012

SpEeChLeSs .. MeNgEJaR yAnG sEmPuRnA =)

yeah...aku sedikit sebanyak agak speechless di situ...well~~unexpected...rasa macam lawak + nak gelak banyak-banyak kali...=) yang tuh jer yang mampu aku luahkan buat masa sekarang nih..=)

Ermm...aku ada rasa sedikit tak puas hati dengan sikap lelaki yang boleh aku gelarkan agak dayus di sini..untuk ciri lelaki dayus tersebut : dulu bukan main sayang sampai mati, then siap asyek melekat 24 jam dengan makwe lagi...+ bila semua benda dah dapat dari makwe..tuptup...senang-senang jer nak tinggal makwe macam tuh...alasan tak serasi..makwe tak faham...makwe bukan pilihan mak...makwe perangai hodoh..apa ke bangang hang nih..dulu bukan main hang nak kat dia..lepas tuh bila taknak tuh, sebok bewak jer maki dia depan orang..bajet macam ang sorang je tau perangai sebenar dia tuh kan + hang lar yang paling kenal dia...sangatlah WTF!!

Tak lama lepas tuh hang kapel dengan sorang gurl dan hang bagitau kat semua orang that gurl adalah perempuan yang paling baek bagi hang untuk dijadikan isteri mithali lar kononnya kan...sekali lagi aku nak mencarut...WTF...masa tuh bukan main asyek cakap pasal nak kawen bagai..konon nak simpan duet sebab nak kawen...cesss....blah lar hang...cakap kosong jer semua tuh...bila hang dah kapel dengan orang yang hang rasa LAYAK UNTUK DIJADIKAN ISTERI TUH...memang hang suka bajet bagus nak mati..padahal hang tak dak lar baek mana...sebab apa aku cakap macam tuh...sebab aku masih dapat rasa perangai setan hang..last sekali bukan hang jer aku maki serapah..eh maki seranah..sekali dengan gurl hang pun  aku maki jugak...puas hati aku dapat bagi pahala kat korang..=)

Setahun ++ kemudian...a.k.a selepas hang puas menggatal semasa dia jauh dari hang...

Hang menyatakan pada aku bagaimana cara untuk berpisah dengan gadis yang hang pernah cakap beliau lah paling + sangat sesuai untuk dijadikan isteri hang...like seriously masa aku dengar luahan hati hang, aku rasa macam nak tergolek-golek guling atas tanah....aku rasa dunia sangat adil + hang sangat lawak kalah maharaja lawak yang orang suka tengok sangat tuh...=) =) =) agak mengecewakan jugak bagi aku sebab hang nak break tapi hang taknak hang nampak terok depan mata dia...padahal dari dulu lagi hang memang terok kot...WTF untuk hang yang perangai macam setan....aku tak pernah expect untuk jumpa lelaki yang mulut manis + perangai hodoh + bajet hansem + bajet player + bajet bagus + bajet hang sorang layak dapat yang terbaik...

Masa nih aku rasa..hang sangat dayus dan bodoh sebab satu ketika dulu hang lar orang yang paling excited dan gembira semasa hang dok mengagung-agungkan buah hati hang tuh...tapi sekarang sebaliknya pulak...hang nak break tapi hang takut dia nangis....hahahahahahahahah....BODOH....yang tuh jer perkataan   yang mampu aku katakan pada hang...=) sebab aku tau...hang tinggalkan dia..sebab hang berhasrat nak ejas another one which is better than her...BODOH...hahhaha...hang sangat tak layak untuk the other one tuh kot...cermin diri sikit buleh? nak muntah aku...

Aku tak dapat nafikan...hang memang teramat mulut manis...oleh sebab tuh aku sentiasa berusaha untuk tidak melayan + menjauhkan diri dari hang..sebab aku sangat meluat dengan sikap dayus hang. Aku tau, aku bukan orang yang bagus untuk elakkan diri aku dari mengumpat hang...aku dah try taknak ngumpat hang...tapi sikap hang yang macam setan membuatkan aku semakin jijik nak melayan hang.

2 comments:

PinQib said...

SABAR BOHHHH.
heheh,.. tapi memang la... tak de langsung setia.. yang dia tau mencri kesempurnaan sedangkn diri dia pon x smporna.. okk

hee.. puitisnye ak

kukuchimachikumi said...

haha...terkelu jugak aku bila dgr cta ang ni....basically,tak da manusia yang sempurna kan..rasanya baiklah hang yang dimaksudkan oleh ang ni cermin muka dia dulu....dia tu dh la suka kondem orang....huhu...pape pn..apa yang dia nak wat ni dah dapat diagak tapi tak tau la next year gano kan..he can change dlm sekelip mata

Related Posts with Thumbnails