BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Saturday, January 28, 2012

HaTi-HaTi

Ermm..masa tengah dok lepak depan laptop sambil tangan sibok berfesbuk + dok jadi kaki like kat status orang..tiba-tiba perbuatan tangan aku terhenti untuk menge'like'. Dah tentu aku baca dulu baru aku decide nak like ke tidak kan. Ada status ~all is well~ status budak-budak lah nih. =) masa tuh jugak teruih teringat kat adik aku yang dok ada kat rumah..hahaha~~dorang sangat suka sebut all is well effect lepas tengok cerita 3 Idiots..macam apa jer aku rasa..hahhaha...trend lah katakan..=)

Okeh, straight to the point lah..aku sebenarnya teringat satu ketika dahulu, yang mana aku kaw-kaw di cemuh bagai nak rak oleh seseorang yang langsung tak pernah tegur aku. APA ITU NERAKA betol lah minah tuh, ada ke patut dia bagi tazkirah kat aku bajet macam aku nih tak dak pedoman dalam hidup..macam haram jugak lah aku rasa..well~~status yang aku letak masa tuh ialah..

:: HIDUP SUSAH MATI PUN SUSAH ::

Like seriously, masa tuh aku sebenarnya baru lepas tengok rakaman lakonan budak-budak kelas aku. Kitorang sem lepas kena berlakon untuk melengkapkan tugasan yang macam apa jer. Oleh sebab aku tersangatlah boring, jadi aku ambek keputusan nak review balik lakonan yang sangat melucukan tuh..oleh sebab aku rasa lakonan Ho sebagai apek cina yang nak kena jahit tubuh Kassim Baba sangat lah lawak. Jadi aku terikut-ikut dengan cara dia menyebut ayat di atas..

Aku pun tanpa berfikir apa-apa teruih laju jer tangan nih menaip status baru untuk di post kat page aku..sekali..ceit..macam haram jer aku rasa..memang kaw-kaw kena hentam...terasa gila kot aku masa tuh..apa masalah dia nak kondem aku macam aku dah kecewa dengan hidup aku + macam aku tak dak agama..sebelum-sebelum nih tak pulak nak kecam aku macam tuh..padahal selalu jer aku buat status macam tuh..

Then, kelmarin baru aku tau budak tuh pun bakal satu profesion dengan aku jugak..perghhh~~aku rasa macam meluat gila sangat-sangat kat dia..bajet bagus nak mati...padahal dulu sombong gila dengan aku..ces~~excuse me..don't judge a book by it's cover boleh dak? Gila...rentetan daripada komen dia..berderet-deret aku dapat tazkirah ringkas dari semua pihak...ces~~memang aku betol-betol panas hati la dengan perempuan tuh...dasar!!

2 comments:

PinQib said...

hidop bkan semua suke dengan apa yang kita lakukan.... juz accept it and take it as a lesson.. cehh cakap macam ustazah akuuu

OrenLimau said...

haha.aku paham yam.apa yang kita nak sampaikan,dorang tak faham..menyampah gila oih..sabar jerlah

Related Posts with Thumbnails